Papillotes de cabillaud à la mangue

Papillotes de cabillaud à la mangue

4.3 37 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 4 dos de cabillaud (150 g chacun env.)
  • 250 g de mangue mûre détaillée en dés
  • 4 c. à café de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 100 g de fromage frais émietté
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 brins d'aneth frais
  • 600 g d'eau
  • 30 g d'amandes effilées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 32.5 g
Kalorie 1070 kJ / 254 kcal
Tłuszcz 8.5 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...