Urządzenia i Akcesoria
Brown Rice Salad with Trout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water1100 g
-
fine sea salt2 tsp
-
brown rice rinsed300 g
-
fresh trout fillets, skinless boneless250 g
-
honey40 g
-
Dijon mustard20 g
-
wholegrain mustard20 g
-
cider vinegar40 g
-
grapeseed oil80 g
-
rocket200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2436 kJ /
581 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Węglowodany
64.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Boiled Eggs
20 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Squash and Broccoli Salad
35 min
Steamed Broccoli Mash
35 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Carrot and Coconut Salad
5 min
Chunky Coleslaw
5 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min
Carrot and Swede Mash
20 min