Urządzenia i Akcesoria
Brown Rice Salad with Trout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water1100 g
-
fine sea salt2 tsp
-
brown rice rinsed300 g
-
fresh trout fillets, skinless boneless250 g
-
honey40 g
-
Dijon mustard20 g
-
wholegrain mustard20 g
-
cider vinegar40 g
-
grapeseed oil80 g
-
rocket200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2436 kJ /
581 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Węglowodany
64.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Basmati Rice
35 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Quinoa Salad
35 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min