Urządzenia i Akcesoria
Brown Rice Salad with Trout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water1100 g
-
fine sea salt2 tsp
-
brown rice rinsed300 g
-
fresh trout fillets, skinless boneless250 g
-
honey40 g
-
Dijon mustard20 g
-
wholegrain mustard20 g
-
cider vinegar40 g
-
grapeseed oil80 g
-
rocket200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2436 kJ /
581 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Węglowodany
64.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 dk
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 dk
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 dk
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 dk
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 dk
Sicilian Salad
30 dk
Seafood Salad with Pearl Barley
1sa 35 dk
White Bean Salad
5 dk
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 dk
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 dk
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 dk
Green Goddess Quinoa Salad
40 dk