Urządzenia i Akcesoria
Pad Thai
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
flat rice noodles Sen Lek style (see tip)300 g
-
peanuts, unsalted60 g
-
medium eggs3
-
water500 g
-
fresh root ginger peeled, sliced (2 mm)10 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
fresh red chillies to taste, cut in pieces20 - 30 g
-
vegetable oil30 g
-
large raw prawns, peeled fresh or frozen, thawed400 - 500 g
-
raw cane sugar50 g
-
soy sauce30 g
-
fish sauce50 g
-
tomato purée10 g
-
tamarind paste (opcjonalnie)1 Tbsp
-
lime juice only½
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
limes quartered, for garnishing2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1450.4 mg
Białko
24.7 g
Kalorie
1866.5 kJ /
446.1 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
56.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Quick chicken tikka masala
35 min
Pad Thai
1 godz.
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Turmeric chicken bone broth
6 godz. 10 min
Creamy Feta Dip
5 min
Macadamia Chocolate Cookies
45 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min