Urządzenia i Akcesoria
Pad Thai
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
flat rice noodles Sen Lek style (see tip)300 g
-
peanuts, unsalted60 g
-
medium eggs3
-
water500 g
-
fresh root ginger peeled, sliced (2 mm)10 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
fresh red chillies to taste, cut in pieces20 - 30 g
-
vegetable oil30 g
-
large raw prawns, peeled fresh or frozen, thawed400 - 500 g
-
raw cane sugar50 g
-
soy sauce30 g
-
fish sauce50 g
-
tomato purée10 g
-
tamarind paste (opcjonalnie)1 Tbsp
-
lime juice only½
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
limes quartered, for garnishing2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1450.4 mg
Białko
24.7 g
Kalorie
1866.5 kJ /
446.1 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
56.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Temaki Sushi
1 godz.
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 godz. 10 min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25 min
Thai Red Curry Paste
10 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 godz. 55 min