Urządzenia i Akcesoria
Pad Thai
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
flat rice noodles Sen Lek style (see tip)300 g
-
peanuts, unsalted60 g
-
medium eggs3
-
water500 g
-
fresh root ginger peeled, sliced (2 mm)10 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
fresh red chillies to taste, cut in pieces20 - 30 g
-
vegetable oil30 g
-
large raw prawns, peeled fresh or frozen, thawed400 - 500 g
-
raw cane sugar50 g
-
soy sauce30 g
-
fish sauce50 g
-
tomato purée10 g
-
tamarind paste (opcjonalnie)1 Tbsp
-
lime juice only½
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
limes quartered, for garnishing2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1450.4 mg
Białko
24.7 g
Kalorie
1866.5 kJ /
446.1 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
56.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 min
Big Mac Style Wraps
40 min
Pad Thai
1 godz.
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
"Marry me" chicken pasta
35 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Egg and Onion
25 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min