
Urządzenia i Akcesoria
Ciasteczkowy krem korzenny (Krem Speculoos)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
380 g
Składniki
-
15 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
-
200 g ciastek Speculoos (patrz wskazówka)
-
20 g miodu płynnego
-
50 g masła pokrojonego na kawałki
-
100 g mleka
-
½ - 1 czubata łyżeczka cynamonu, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
1057.4 kcal /
4901.8 kJ
Białko
11.3 g
Tłuszcz
58.7 g
Węglowodany
121.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
38.2 g
Sód
25.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZIMA
10 Przepisów
Polska
Polska