Ciasteczkowy krem korzenny (Krem Speculoos)

Ciasteczkowy krem korzenny (Krem Speculoos)

4.8 229 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
380 g

Składniki

  • 15 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
  • 200 g ciastek Speculoos (patrz wskazówka)
  • 20 g miodu płynnego
  • 50 g masła pokrojonego na kawałki
    50 g oleju kokosowego
  • 100 g mleka
  • ½ - 1 czubata łyżeczka cynamonu, mielonego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 25.5 mg
Białko 11.3 g
Kalorie 4901.8 kJ / 1057.4 kcal
Tłuszcz 58.7 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 38.2 g
Węglowodany 121.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...