Urządzenia i Akcesoria
Batoniki na dobre wyniki
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 sztuk
Składniki
-
60 g moreli suszonych, bez pestek, miękkich60 g daktyli, suszonych, bez pestek miękkich
-
gorąca woda do namoczenia daktyli
-
140 g masła orzechowego (patrz wariant)
-
50 g miodu
-
30 g masła
-
50 g ryżu preparowanego
-
50 g migdałów, w płatkach
-
20 g wiórków kokosowych
-
10 g nasion chia (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
3.3 mg
Białko
4 g
Kalorie
694.9 kJ /
166.1 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ŚNIADANIE UCZNIA II
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Batony wiśniowo-cynamonowe z granolą
1 godz. 50 min
Batony z musli
50 min
Batony energetyczne z suszonymi owocami
2 godz. 30 min
Batony kujona
3 godz. 20 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Batoniki musli
1 godz.
Kulki z amarantusa i kakao
1 godz. 20 min
Batony z orzeszkami ziemnymi
1 godz. 30 min
Baton energetyczny Grzegorza Jasińskiego
2 godz. 40 min
Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą
2 godz. 30 min
Granola czekoladowa
1 godz. 15 min
Ciastka na myślenie
45 min