
Urządzenia i Akcesoria
Placki z mąki ryżowej z frużeliną wiśniową i koktajl z owoców leśnych
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
2 porcje
Składniki
Frużelina wiśniowa
-
wiśni, świeżych bez pestek200 g
-
wody40 g
-
cukru trzcinowego20 g
-
skrobi ziemniaczanej10 g
Koktajl z owoców leśnych
-
mleka300 g
-
owoców leśnych, mieszanych, świeżych85 g
-
banana pokrojonego na kawałki150 g
-
płatków owsianych, błyskawicznych20 g
-
nasion chia20 g
-
miodu10 g
Placki z mąki ryżowej
-
ryżu130 g
-
jajko1
-
jogurtu greckiego250 g
-
proszku do pieczenia, bezglutenowego1 łyżeczka
-
cukru30 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego1 łyżeczka
-
mąki ziemniaczanej25 g
-
olej ilość do smażenia
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
973.5 kcal /
4075.8 kJ
Białko
22.7 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
146.6 g
Błonnik
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

POMYSŁ NA LUNCH
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pudding z tapioki i mus z miechunki peruwiańskiej
45 min
Omlet na mące kokosowej
20 min
Tajskie naleśniki ryżowo-kokosowe
55 min
Placki z mąki kokosowej
30 min
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 godz. 10 min
Placki gryczane bez laktozy
35 min
Placki ryżowe z musem jabłkowym
50 min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50 min
Naleśniki kukurydziane z twarożkiem pomidorowym
50 min
Jaglanka z bananami i orzechowym sosem
45 min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 godz. 50 min
Pudding z tapioki z frużeliną truskawkową
45 min