Cazuelitas de pilotetes de San Esteban

Cazuelitas de pilotetes de San Esteban

4.7 27 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 raciones

Składniki

  • 300 g de gambas arroceras crudas
  • 11 - 12 dientes de ajo
  • 4 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 320 g de cebolla en trozos
  • 300 g de carne picada mixta
  • 1 pellizco de tomillo seco
  • 5 pellizcos de sal
  • 1 huevo
  • 60 g de pan rallado
  • 500 g de caldo
    500 g de agua
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 40 g de pimiento verde en trozos
  • 150 g de tomate troceado en conserva
  • 30 g de almendras crudas sin piel
  • 200 g de sepia en trozos de 2 cm
  • 3 ramitas perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1007.9 mg
Białko 19.9 g
Kalorie 1191 kJ / 285 kcal
Tłuszcz 17.8 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Węglowodany 11.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...