Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos

Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos

4.5 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 raciones

Składniki

  • 100 - 120 g de berberechos al natural (en conserva)
  • 500 g de espárragos blancos (en conserva) gordos (1 tarro)
  • 1 cucharada de mayonesa
  • ½ diente de ajo
  • 15 - 20 g de cilantro fresco y un poco más para decorar
  • 30 g de pimiento verde italiano en trozos
  • 40 g de aguacate
  • 10 g de vinagre de jerez
  • 1 pellizco de sal
  • 60 g de aceite de oliva virgen extra
  • 3 tomates cherry en dados de 5 mm
  • piel de lima rallada

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 149 kcal / 624 kJ
Białko 4.1 g
Tłuszcz 13.2 g
Węglowodany 5.4 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 277.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...