Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cocción de galets
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 24 - 32 galets (aprox. 150 g)
Crema de foie
- 200 g de queso cremoso
- 100 g de foie mi-cuit de pato
Caldo
- 150 g de zanahoria en trozos
- 150 g de puerro (parte blanca) en rodajas
- 100 g de puerro (parte verde) en rodajas
- 2 huesos de espinazo en salazón bien lavados
- 1 hueso de jamón sin corteza
- 1 muslo de pollo sin piel
- 50 g de garbanzos cocidos
- 1000 - 1500 de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1051 kJ / 251 kcal
- Białko
- 14.3 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 252.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trinxat de col
1 godz. 15 min
Garbanzos a la catalana
35 Min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30 min
Sopa de navidad con galets rellenos
1 godz. 15 min
Fideos con costilla y salchichas
50 min
Crema de alcachofas
45 Min
Escudella i carn d'olla
1h 30 min
Coca de llardons d'Olot
1h 30 min
Panellets
10h 30min
Albóndigas con sepia
1h 20 min
Canelones con ceps al foie
2h 50 min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2 godz. 15 min