
Urządzenia i Akcesoria
Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft2 Stängel
-
Schalotten2
-
Knoblauchzehe1
-
Öl20 g
-
Cherry-Tomaten halbiert150 g
-
Zitrone, unbehandelt Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst½
-
Blattspinat, frisch150 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen½ TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Würzen¼ TL
-
Zucker¼ TL
-
rote Paprika (à 150 g)2
-
Eier2
-
Wasser500 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
245 kcal /
1028 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
141 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fit mit Thermomix®
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy