Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei

Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei

3.4 375 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen

Składniki

  • Petersilie abgezupft
    2 Stängel
  • Schalotten
    2
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    20 g
  • Cherry-Tomaten halbiert
    150 g
  • Zitrone, unbehandelt Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
    ½
  • Blattspinat, frisch
    150 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ¼ TL
  • Zucker
    ¼ TL
  • rote Paprika (à 150 g)
    2
  • Eier
    2
  • Wasser
    500 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 245 kcal / 1028 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 141 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...