Urządzenia i Akcesoria
Tomaten-Kartoffel-Salat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 Portionen
Składniki
-
Oliven, schwarz entsteint40 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft4
-
Wasser600 g
-
Kartoffeln klein, mit Schale750 g
-
Zucker20 g
-
Cherry-Tomaten350 g
-
Weißweinessig30 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Basilikum abgezupft, grob zerzupft8 Stängel
-
Olivenöl40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
839 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nudel-Kichererbsen-Salat
1 godz. 30 min
Mexikanischer Salat mit Avocado-Dressing
2 godz. 15 min
Griechischer Kartoffelsalat
1 godz. 30 min
Frühlings-Kartoffelsalat
2 godz. 55 min
Kachumber (Zwiebel-Tomaten-Gurken-Salat)
5 min
Tomaten-Brot-Salat
35 min
Mexikanischer Kartoffelsalat
2 godz.
Fusilli-Salat mit Mozzarella-Sauce
3 godz.
Sommerlicher Kartoffelsalat
3 godz.
Paprika-Salat
20 min
Kartoffel-Radieschen-Salat
2 godz.
Erbsen-Nudel-Salat
2 godz. 15 min