
Urządzenia i Akcesoria
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
700 g de chair de melon coupée en morceaux
-
1 tranche de gingembre frais râpé (2 cm env.)
-
1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
-
1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
6 tranches de jambon cru type Parme et fines (100 g env.)
-
6 gressins
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
128 kcal /
546 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
18.3 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gaspachos
10 Przepisów
Francja
Francja