Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
TM31 TM5 TM6

Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme

3.7 (18 ocen)

Składniki

  • 700 g de chair de melon, coupée en morceaux
  • 1 tranche de gingembre frais, râpé (2 cm env.)
  • 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 6 tranches de jambon cru, type Parme et fines (100 g env.)
  • 6 gressins

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
546 kJ / 128 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
18.3 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy