Menu veggie - Gaspacho rouge au basilic

Menu veggie - Gaspacho rouge au basilic

4.6 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de poivrons rouges épluchés et coupés en morceaux de 2 cm
  • 160 g d'oignons nouveaux coupés en deux
  • 2 gousses d'ail coupées en deux
  • 250 g de tomates épépinées et coupées en quartiers
  • 110 g de concombre pelé, épépiné et coupé en morceaux de 2 cm
  • 80 g de mie de pain émiettée
  • 25 g d'huile d'olive
  • 75 g de vinaigre balsamique blanc
  • 100 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 12 feuilles de basilic frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 199 kcal / 837 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...