Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de poivrons rouges, épluchés et coupés en morceaux de 2 cm
- 160 g d'oignons nouveaux, coupés en deux
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 250 g de tomates, épépinées et coupées en quartiers
- 110 g de concombre, pelé, épépiné et coupé en morceaux de 2 cm
- 80 g de mie de pain, émiettée
- 25 g d'huile d'olive
- 75 g de vinaigre balsamique blanc
- 100 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 12 feuilles de basilic frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 837 kJ / 199 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ceviche de poisson
30min
Gaspacho de concombre et cresson
10 Min
Gaspacho
12h
Velouté de concombre glacé
10 Min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Soupe froide concombre-courgette
15 Min
Gaspacho tomate-gambas
2h 30min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Gaspacho de tomate
20min
Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min
Gaspacho de melon
10 Min