Cannelloni di zucca

Cannelloni di zucca

4.5 14 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • di farina + q.b.
    300 g
  • uova
    3
  • di acqua
    1 ½ cucchiaio
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di amaretti
    20 g
  • di polpa di zucca gialla a tocchetti (4-5 cm)
    500 g
  • di acqua
    500 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di pangrattato
    30 g
  • di scorza di limone tritata
    1 cucchiaino
  • di mostarda (opcjonalnie) di pere
    50 g
Terminare la preparazione
  • di burro
    20 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pancetta di maiale a fette
    120 g
  • di passata di pomodoro
    150 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 465 kcal / 1946 kJ
Białko 21.6 g
Tłuszcz 21.7 g
Węglowodany 48.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...