
Urządzenia i Akcesoria
Crocchette ai funghi porcini
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
50 pezzi
Składniki
-
200 g di funghi porcini freschi
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
100 g di burro
-
30 g di cipolla
-
170 g di farina
-
800 g di latte intero a temperatura ambiente
-
1 pizzico di noce moscata in polvere
-
2 pizzichi di sale (opcjonalnie)
-
400 - 500 g di pangrattato
-
2 - 3 uova sbattute
-
300 g di olio per frittura
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
346 kcal /
1446 kJ
Białko
26.2 g
Tłuszcz
24.3 g
Węglowodany
5.7 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tapas
10 Przepisów
Włochy
Włochy