Crocchette ai funghi porcini

Crocchette ai funghi porcini

3.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
50 pezzi

Składniki

  • 200 g di funghi porcini freschi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di burro
  • 30 g di cipolla
  • 170 g di farina
  • 800 g di latte intero a temperatura ambiente
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 2 pizzichi di sale (opcjonalnie)
  • 400 - 500 g di pangrattato
  • 2 - 3 uova sbattute
  • 300 g di olio per frittura

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 346 kcal / 1446 kJ
Białko 26.2 g
Tłuszcz 24.3 g
Węglowodany 5.7 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...