Crocchette ai funghi porcini
TM31 TM5 TM6

Crocchette ai funghi porcini

3.0 (3 oceny)

Składniki

  • 200 g di funghi porcini freschi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di burro
  • 30 g di cipolla
  • 170 g di farina
  • 800 g di latte intero, a temperatura ambiente
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 2 pizzichi di sale (opcjonalnie)
  • 400 - 500 g di pangrattato
  • 2 - 3 uova sbattute
  • 300 g di olio per frittura

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1446 kJ / 346 kcal
Białko
26.2 g
Węglowodany
5.7 g
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy