Crostata al salame e formaggio (senza glutine)
TM31 TM5 TM6

Crostata al salame e formaggio (senza glutine)

3.0 (3 oceny)

Składniki

Impasto

  • 330 g di farina senza glutine
  • 115 g di burro a pezzi
  • 1 uovo
  • 10 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
  • 30 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale

Farcitura

  • 125 g di formaggio fondente (Edamer, Emmental, Gouda, Fontina) consentito da prontuario, a fettine o a dadini
  • 125 g di salame, consentito da prontuario, a fettine sottili o a dadini
  • 2 uova
  • 100 g di latte

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1611 kJ / 385 kcal
Białko
11.8 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy