Farfalle asparagi, pancetta e zafferano

Farfalle asparagi, pancetta e zafferano

4.3 260 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di scalogno
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 130 g di cubetti di pancetta dolce (0.5 cm)
  • 300 g di asparagi sottili, puliti e a pezzi (2 cm circa)
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 700 g di acqua
  • 350 g di pasta secca tipo farfalle (cottura 12 min.) di ottima qualità
  • 1 bustina di zafferano in polvere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 475 kcal / 1987 kJ
Białko 19.3 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 68.2 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...