
Urządzenia i Akcesoria
Riso con gamberi e verdure
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di acqua800 g
-
di olio extravergine di oliva q.b. per condire1 cucchiaio
-
di sale2 cucchiaini
-
di zucchine a rondelle (0.5 cm)200 g
-
di cimette di cavolfiore ridotte in piccole dimensioni (peso netto)400 g
-
di gamberetti sgusciati surgelati450 g
-
di riso basmati (cottura 18-20 minuti)320 g
-
di prezzemolo secco1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
434.8 kcal /
1819.3 kJ
Białko
23.4 g
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
71.5 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
1846.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Oggi... riso!
10 Przepisów
Włochy
Włochy