
Urządzenia i Akcesoria
Risotto patate e rosmarino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 porzioni
Składniki
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati1 rametto
-
spicchio di aglio1
-
di patate pelate e a tocchetti (0.5 cm)200 g
-
di riso Carnaroli300 g
-
di vino bianco30 g
-
di acqua700 g
-
di dado per brodo vegetale1 cucchiaino
-
di Parmigiano reggiano grattugiato40 g
-
di burro40 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
654 kcal /
2736 kJ
Białko
12.7 g
Tłuszcz
25.9 g
Węglowodany
92.5 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Patate
5 Przepisów
Włochy
Włochy