
Urządzenia i Akcesoria
Risotto patate e rosmarino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 porzioni
Składniki
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
-
1 spicchio di aglio
-
200 g di patate pelate e a tocchetti (0.5 cm)
-
300 g di riso Carnaroli
-
30 g di vino bianco
-
700 g di acqua
-
1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
-
40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
-
40 g di burro
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
654 kcal /
2736 kJ
Białko
12.7 g
Tłuszcz
25.9 g
Węglowodany
92.5 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Patate
5 Przepisów
Włochy
Włochy