Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di cipollotti di Tropea a pezzi
- 500 g di patate, pelate e a pezzi 1-2 cm
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 3 uova
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 866 kJ / 207 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata allo speck
35 min
Spinaci filanti
40min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 min
Salsiccia al primitivo
50 min
Frittata autunnale
1 Std. 15 Min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 min
Involtini di carne al Varoma
40min
Frittata con battuto di fave
45min
Frittata primavera al vapore
50 min
Frittata di asparagi selvatici
55 min