Eggplant and Tomato Pasta
TM6 TM5

Eggplant and Tomato Pasta

3.6 (56 ocen)

Składniki

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 1 oz olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 4 oz yellow onions, quartered
  • 21 oz ripe tomatoes, cut into pieces (¾ in.)
    lub 21 oz canned whole tomatoes
  • 1 tsp Italian seasoning
  • 1 ½ tsp salt, or to taste
  • ½ tsp ground black pepper, or to taste
  • 1 tsp sugar
  • 16 oz eggplant, cut into pieces (¾ in.)
  • 12 oz dried pasta, eg. farfalle (bow tie pasta) or amori
  • 24 ½ oz water
  • 3 sprigs fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2146 kJ / 513 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
85 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy