Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de comté, coupé en cubes
- 155 g de farine de blé T 55
- 1500 g de bouillon de légumes
- 2 branches de céleri, émincées
- du sel
- du poivre moulu
- 4 - 5 tranches de pain de campagne
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1323 kJ / 314 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe printanière courgettes, haricots, pesto
13sa 35 dk
Soupe à l'oignon et au vin jaune
1h 40min
Gnocchi aux orties
1 godz. 15 min
Boules de Berlin à la compote de pommes
3h 55min
Bouillon de poule aux boulettes de pain
1h 10min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Soupe au chou et boulettes de blanc de volaille
1h 45min
Brioche à la confiture de rhubarbes
4 godz.
Spätzles aux girolles
50min
Kougelhopf
2h 55min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min