Soupe à la farine torréfiée

Soupe à la farine torréfiée

4.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 90 g de comté coupé en cubes
  • 155 g de farine de blé T 55
  • 1500 g de bouillon de légumes
  • 2 branches de céleri émincées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 - 5 tranches de pain de campagne

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 1323 kJ / 314 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...