Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de comté, coupé en cubes
- 155 g de farine de blé T 55
- 1500 g de bouillon de légumes
- 2 branches de céleri, émincées
- du sel
- du poivre moulu
- 4 - 5 tranches de pain de campagne
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1323 kJ / 314 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de poireau à l'irlandaise
50 Min
Soupe de pois cassés finlandaise
12u.
Croûtes aux champignons
1 Std. 10 Min
Galettes aux Fruits (Paul) Métrique
1 Std. 25 Min
Soupe crémeuse de légumes et riz sauvage
1 Std. 5 Min
Soupe au lait ribot
40min
Glace à la rhubarbe
36 Std. 25 Min
Soupe d'alpage
40min
Velouté de pois cassés et speck croustillant
4h 10min
Soupe au chou et boulettes de blanc de volaille
1h 45min
Glace rhubarbe, romarin et estragon
14h
Soupe de pommes de terre-champignons
45min