Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
- 1800 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- ½ branche de céleri-rave, coupée en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 175.2 kJ / 42 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 190.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 Std. 20 Min
Confit d'oignons rouges
4h
Bouillon de crevettes aux algues
45min
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2hod. 10min
Sauce au poivre
25min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30min
Mille-feuille fraise-amande et coulis de fraises
5h
Croquettes de crevettes
14h 30 min
Beurre aux algues
2 Std. 20 Min
Knettnasupan (Soupe aux boulettes de poisson)
1sa 10 dk
Bûche glacée menthe-chocolat
17 Std.