Fond brun de viande
TM6 TM5 TM31

Fond brun de viande

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
  • 1800 g d'eau
  • 200 g de carottes, coupées en morceaux
  • 80 g d'oignon, coupé en deux
  • ½ branche de céleri-rave, coupée en morceaux
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
175.2 kJ / 42 kcal
Białko
3.6 g
Węglowodany
0.6 g
Tłuszcz
2.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
0.4 g
Sód
190.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy