Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
- 1800 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- ½ branche de céleri-rave, coupée en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 175.2 kJ / 42 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 190.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aiguillettes de saint-pierre aux vapeurs de fenouil, embeurrée de chou vert et châtaigne, beurre blanc à l'absinthe - Eric Robert
1h 30 min
Bol de pain au veau
Brak ocen
Gaufres bâtonnets
1h 30 min
Tarte au caramel à la crème vanillée
Brak ocen
Cabillaud et risotto betterave-citronnelle
Brak ocen
Sauce Mojo (pour fruits de mer)
10 min
Glace pilée
5 Min
Flatbread turc
2 Std. 10 Min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1h
Croustillant au chocolat et aux framboises
Brak ocen
Bar et topinambours rôtis, purée de panais
1h 30 min
Moules à la bretonne
55 min