Urządzenia i Akcesoria
Rye sourdough starter powder
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 10 min
250 g
Składniki
-
rye flour150 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
47.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
2803.3 kJ /
670 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
19 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
142.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Christmas tiramisu
24 godz. 20 min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120 godz. 5 min
Rye seed loaf
28 godz. 10 min
Rustic bread
2 godz.
Silverbeet and mushroom calzone
2 godz.
Sourdough Starter Discard Crackers
45 min
Rye sourdough baguettes
27 godz. 20 min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 godz. 10 min
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min