Urządzenia i Akcesoria
Fruit "splice" bombs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
8 portions
Składniki
Vanilla ice cream
-
vanilla bean split lengthways and seeds scraped½
-
milk300 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
sea salt (optional)1 pinch
-
white sugar90 g
-
egg yolks3
-
cornflour (see Tips)1 tbsp
Pineapple coating
-
lime peeled, no white pith, pips removed (optional - see Tips)1
-
fresh pineapple peeled and cut into pieces350 g
-
coconut water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
43.5 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
662.8 kJ /
157.8 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 godz. 40 min
Green Ombre Naked Cake
3 godz.
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Banana bread
1 godz. 50 min
Chocolate chip muffins
40 min
Marble cake
2 godz.
Moroccan doughnuts
2 godz. 10 min
Sherbet bags
4 godz. 20 min
Whoopie pies
1 godz. 20 min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 godz.
Cherry delight
15 min
Too easy chocolate cake
50 min