Urządzenia i Akcesoria
Fruit "splice" bombs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
8 portions
Składniki
Vanilla ice cream
-
vanilla bean split lengthways and seeds scraped½
-
milk300 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
sea salt (optional)1 pinch
-
white sugar90 g
-
egg yolks3
-
cornflour (see Tips)1 tbsp
Pineapple coating
-
lime peeled, no white pith, pips removed (optional - see Tips)1
-
fresh pineapple peeled and cut into pieces350 g
-
coconut water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
43.5 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
662.8 kJ /
157.8 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Indulgent hot chocolate
25 min
Celery salt
20 min
Herb and garlic dip
10 min
Self-raising flour
5 min
English muffins
3 godz. 10 min
Chocolate custard mille feuille
8 godz. 15 min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1 godz. 15 min
Bread pastry
55 min
Pasta alla Vodka
15 min
Mac & cheese cups
1 godz. 15 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min