Urządzenia i Akcesoria
Layered chocolate cappuccino cups
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 19 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Ice cream
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
full cream milk300 g
-
egg yolks3
-
white sugar80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
Kahlua® (opcjonalnie)2 tbsp
Chocolate custard
-
cold water500 g
-
titanium strength gelatine leaves2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
instant granulated coffee3 tsp
-
white sugar1 tsp
-
egg yolks4
Crumble
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
unsalted butter20 g
-
caster sugar20 g
-
flaked almonds20 g
-
plain flour1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
-
salt1 pinch
Chocolate sauce
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Assembly
-
skim milk (see Tips)400 g
-
cocoa powder for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
131.6 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
3392.5 kJ /
807.8 kcal
Tłuszcz
61.8 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
41 g
Węglowodany
51.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey and lemon aioli wraps
30 min
Gluten free gingerbread house
4 godz. 45 min
Decadent dark chocolate brownies
2 godz. 15 min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4 godz. 20 min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1 godz. 30 min
Choux pastry
1 godz.
Passionfruit and coconut slice
5 godz.
Little piggy faces
2 godz. 30 min
Six-layer cake
5 godz. 45 min
The Great Aussie "bite"
8 godz. 35 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min