Urządzenia i Akcesoria
Creamed pāua soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Lemon and thyme oil
-
lemons zest only, no white pith, plus 1 strip of lemon peel (4 cm) for storing3
-
fresh thyme sprigs, plus 1 extra sprig for storing20 g
-
extra virgin olive oil500 g
Mussel stock
-
olive oil10 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
garlic cloves crushed2
-
dry white wine150 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded (see Tips)1000 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Creamed Pāua
-
water2 tbsp
-
cornflour2 tsp
-
pāua (see Tips)180 g
-
olive oil10 g
-
eschalot1
-
garlic clove1
-
salt to season
-
ground pepper to season
-
lemon juice to taste
-
fresh chives chopped, for garnishing
-
crusty bread to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2057.9 mg
Białko
48.9 g
Kalorie
7503.3 kJ /
1786.5 kcal
Tłuszcz
164.7 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
39.3 g
Węglowodany
22.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)
Brak ocen
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 godz.
Baked cheesecake
2 godz. 55 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Pumpkin soup
30 min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
45 min
Quick fruit sorbet
10 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Tuna sushi rolls
1 godz. 25 min
Ice cream cone cupcakes
55 min