Urządzenia i Akcesoria
Beef jerky
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
265 g
Składniki
-
beef mince500 g
-
soy sauce50 g
-
fish sauce30 g
-
sesame oil20 g
-
honey30 g
-
raw sugar2 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
mixed spice of choice (Peri peri, Cajun, Baharat - see Tips)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 265 g
Sód
5441.6 mg
Białko
92.5 g
Kalorie
6970.8 kJ /
1666.1 kcal
Tłuszcz
120.8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
41.1 g
Węglowodany
51.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Salt-free chicken stock paste
45 min
Chevre (Matthew Kenney) Metric
22 godz. 5 min
Curry lamb soup (TM6)
5 godz. 10 min
Omelette
30 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Pizza Bianca
40 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Buttermilk balsamic sorbet
12 godz. 30 min
Traditional Worcestershire sauce
35 min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 godz. 5 min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5 min