Urządzenia i Akcesoria
Fish and prawn stock
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 Complete Recipe
Składniki
-
whole raw unpeeled shrimps (only heads and shells, set meat aside)200 g
-
leek sliced (3 cm)1
-
extra virgin olive oil25 g
-
water800 g
-
monkfish bones150 g
-
salt1 tsp
-
parsley2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Complete Recipe
Białko
11.4 g
Kalorie
1270 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Crispy Ikan Bilis
40min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nasi Lemak
45min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Masala Squid
25min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Chicken Porridge
35min