Urządzenia i Akcesoria
Braised Potatoes With Mince Meat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
minced meat100 g
-
sesame oil1 tsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
garlic cloves unpeeled2
-
olive oil15 g
-
potatoes peeled and sliced (0.5 cm)200 g
-
water70 g
-
oyster sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
spring onions chopped, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
398 mg
Białko
6 g
Kalorie
376 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
KL Hokkien Noodles
35 min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Ginger Pork
25 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Stir Fried French Beans
15 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min