Urządzenia i Akcesoria
Braised Potatoes With Mince Meat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
minced meat100 g
-
sesame oil1 tsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
garlic cloves unpeeled2
-
olive oil15 g
-
potatoes peeled and sliced (0.5 cm)200 g
-
water70 g
-
oyster sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
spring onions chopped, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
398 mg
Białko
6 g
Kalorie
376 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1u. 30min
Udon with chicken and mushrooms
50min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1u. 30min
Steamed Pepper Chicken
1u. 45min
Ginger Pork
25min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Hakka Rice Wine Chicken
1u. 25min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Stir Fried French Beans
15min