Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de gruyère, coupé en dés
- 400 g de vacherin fribourgeois, coupé en dés
- 15 g de fécule de maïs
- 200 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- du poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe de kirsch
- 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3494 kJ / 834 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 42 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Parmesan râpé
5 Min
Croûte au fromage d'abondance
45min
Salade de poulet au curry
30min
Fondue savoyarde
25 Min
Tarte fine aux deux chocolats et fruits rouges
4h 20min
Gnocchi de pommes de terre
1 Std. 15 Min
Salade de cervelas au fromage
10 Min
Bibeleskaes alsacien
25 Min
Escargots noix-cannelle
2h 10min
Panure
5 Min
Fondue savoyarde à la tomate
30min
Fondue au fromage moitié-moitié
20 Min