Wersje kompatybilne
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 pommes de terre cireuses (à chair ferme), de belle taille, pelées et lavées
- 1000 g d'eau
- 8 tranches de bacon
- 25 g de beurre, coupé en huit
- poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- ½ oignon doux, coupé en quatre
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 6 brins de coriandre fraîche, équeutés
- le jus d'un citron jaune
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
- du sel
- 1200 g de côte de bœuf avec son os
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1999 kJ / 475 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce vierge
10 Min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1sa
Ravioli vapeur à la crevette
45 dk
Tartare de bœuf à la moutarde, pommes frites
1 godz. 45 min
Brochettes de porc satay
25 min
Saumon et avocat sauce teriyaki
1h 15min
Œufs Bénédicte
45 dk
Saumon laqué
50 dk
Soupe Pho
40 dk
Tartare de bœuf
10 Min
Sauce chimichurri
5 menit
Fajitas de bœuf et guacamole
25 min