Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana

Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana

4.5 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • arancia
    1
  • di pistacchi salati sgusciati
    60 g
  • di barba di finocchio
    1 rametto
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • limone la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • di baccalà ammollato e dissalato (4 tranci)
    600 g
  • di uvetta sultanina
    20 g
  • di bulbo di finocchio a fettine sottili
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di chicchi di melagrana
    60 g
  • di pepe nero macinato
    4 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 433.3 kcal / 1812.7 kJ
Białko 30.8 g
Tłuszcz 27.9 g
Węglowodany 14.6 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Sód 6.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...