Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ peperoncino piccante fresco rosso
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani (opcjonalnie)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di mele
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2803 kJ / 670 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 70.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Fagioli alla veneta
1 Std. 30 Min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Polpetti all'inferno
40 Min
Marinatura al lime, zenzero e menta
15min
Marinatura alla birra
15min
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15min
Zuppa di aragosta
1 Std.
Marinatura agli agrumi e pepe rosa
20min
Salsa all'aglio per pesce e crostacei
15min
Salsa agrodolce cinese
15min