Urządzenia i Akcesoria
Crostini ubriachi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
10 fette
Składniki
-
200 g di mandorle tostate non salate
-
170 g di cioccolato al latte a pezzi
-
130 g cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
50 g di caffè espresso
-
80 g di Rum
-
150 g di Alchermes
-
10 fette di pane raffermo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Sód
22 mg
Białko
8 g
Kalorie
1743.4 kJ /
416.4 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
L'Italia da gustare
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crema di ceci con vongole
40 min
Salame di manzo al Montasio con contorno di porcini
1 godz. 50 min
Antipasto di alici agli agrumi
2 godz. 10 min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2 godz.
Buccellato
4 godz.
Cheesecake di focaccia alla stracciatella
12 godz.
Ricciarelli
7 godz.
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40 min
Nociata Sabina
1 godz. 30 min
Crostini con crema di milza
1 godz.
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 min