Tasca di vitello ripiena

Tasca di vitello ripiena

4.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 1000 g di fesa di vitello
Ripieno
  • 90 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 20 g di burro
  • 1 rametto di rosmarino fresco
  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di pangrattato
  • 120 g di carne trita di vitello
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 100 g di carote a dadini (0.5 cm)
  • 30 g di gambi di sedano a dadini (0.5 cm)
  • 50 g di cipolla a dadini (0.5 cm)
Terminare la preparazione
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 1000 g di acqua
  • 1 carota
  • 1 gambo di sedano
  • 1 scalogno
  • 1 cucchiaino di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 47 g
Kalorie 1448.3 kJ / 346 kcal
Tłuszcz 15.1 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...