Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di fesa di vitello
Ripieno
- 90 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di burro
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
- 20 g di pangrattato
- 120 g di carne trita di vitello
- 100 g di carote a dadini (0.5 cm)
- 50 g di cipolla a dadini (0.5 cm)
- 30 g di gambi di sedano a dadini (0.5 cm)
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1000 g di acqua
- 1 carota
- 1 gambo di sedano
- 1 scalogno
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1448.3 kJ / 346 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 15.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Arrosto di vitello arrotolato
2h
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2h 30min
Arrosto di vitello con carciofi
1 Std. 5 Min
Vitello tonnato
24sa 45 dk
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Vitello tonnato
25h 30min
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Salsa tonnata
20 Min
Roastbeef
55min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5 Std. 35 Min