Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Baccalà panna e alloro sottovuoto
TM6

Baccalà panna e alloro sottovuoto

4.0 (14 ocen)

Składniki

Crema di ceci e pomodori secchi

  • 100 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati e sciacquati
  • ½ spicchio di aglio
  • 5 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di panna (min. 30% di grassi)

Baccalà sottovuoto

  • 1600 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 400 g di baccalà ammollato e dissalato (2 filetti)
  • 160 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 foglie di alloro fresco, lavate
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 6 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1660.1 kJ / 396.5 kcal
Białko
24.5 g
Węglowodany
19.5 g
Tłuszcz
24.9 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Błonnik
5 g
Sód
1943 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy