Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 90 g di Gouda a pezzi
- 125 g di farina + q.b.
- 60 g di latte
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di erbe aromatiche miste secche per pizza
- 700 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 730 kJ / 174 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Svizzere vegetariane
1 Std. 30 Min
Polpettone vegetariano
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Gratin di patate
50 Min
Chizze al Parmigiano reggiano
1小时 20 分钟
Focaccia al formaggio
55min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 Std. 45 Min
Gnocco emiliano
4h 50min
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Polpette di carote
1 Std.
Quiche di patate e cipolle
55min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min