
Urządzenia i Akcesoria
Éclair ai gamberetti saporiti
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 pezzi
Składniki
Impasto
-
di Parmigiano Reggiano30 g
-
di burro a pezzi80 g
-
di acqua150 g
-
di senape in polvere2 pizzichi
-
di pepe di Cayenna macinato1 - 2 pizzichi
-
di sale¼ di cucchiaino
-
di farina tipo 00120 g
-
uova3
Terminare la preparazione
-
di gamberetti cotti240 g
-
di maionese110 g
-
limone la scorza grattugiata1
-
di succo di limone, spremuto fresco25 g
-
di senape di Digione1 ½ cucchiaini
-
di pepe di Cayenna macinato2 pizzichi
-
di sale2 pizzichi
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di rucola20 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
147 kcal /
611 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tradizione inglese
10 Przepisów
Włochy
Włochy