
Urządzenia i Akcesoria
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Dill ohne Stiele1 Bund
-
Joghurt, 3,5% Fett60 g
-
Mehl20 g
-
Ei1
-
Zitronensaft20 g
-
Zwiebeln halbiert70 g
-
Olivenöl20 g
-
Möhren in Stücken100 g
-
Staudensellerie in Stücken100 g
-
Bulgur grob (Pilavlık Bulgur)50 g
-
Wasser500 g
-
Gemüsebrühe (für 0,5 l)1 Würfel
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Oregano, getrocknet½ TL
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Fischfilet in mundgerechten Stücken450 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
255 kcal /
1067 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® à la Turka
78 Przepisów
Niemcy
Niemcy