Urządzenia i Akcesoria
Kartoffel-Spinat-Salat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Wasser500 g
-
Kartoffeln in mundgerechten Stücken1000 g
-
Babyspinat, frisch200 g
-
Zwiebel klein, halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Sonnenblumenöl50 g
-
Schinken, roh in Würfeln150 g
-
Apfelsaft100 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17 g
Kalorie
1850 kJ /
443 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2016
28 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Orientalisches Ofengemüse
1 godz. 40 min
Kartoffelsalat Ägäis
50 min
Essenz von Frühlingsgemüsen mit Kräutercubes
40 min
Tomaten-Aprikosen-Hähnchen (scharf)
2 godz. 20 min
Hähnchenspieße mit Reis und Kaiserschoten
1 godz.
Kartoffelsalat mediterran
35 min
Soffritto-Erdäpfel
45 min
Lachs mit Porree und Currysauce
1 godz.
Schnittbohnensauce
45 min
Mais mit gerösteten Pinienkernen
20 min
Bobbia mit Rinder-Minutensteak
50 min
Ligurischer Nudelsalat
35 min