
Urządzenia i Akcesoria
Gemüseeintopf Ägäis
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Dill ohne Stiele½ Bund
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebeln halbiert2
-
Öl30 g
-
Kartoffeln in Stücken (3 cm)500 g
-
Zucchini in Scheiben (1 cm)300 g
-
Auberginen in Stücken (3 cm)200 g
-
Wasser700 g
-
Tomatenmark30 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Tomaten in Stücken250 g
-
Paniermehl2 TL
-
Feta zerkrümelt50 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
236 kcal /
989 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Suppenkasper
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy