Urządzenia i Akcesoria
Spicy Black Pepper Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
chicken wings (approx. 6-8 chicken wings), halved at joint600 g
-
light soy sauce20 g
-
dark soy sauce20 g
-
oyster sauce50 g
-
sesame oil dark (roasted)10 g
-
black peppercorns dried (see tips)20 g
-
rock sugar10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)2 tbsp
-
cornflour (starch)2 tsp
-
yellow onions cut in slices60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1761 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mee Goreng Mamak
15 min
Char Kway Teow
15 min
Curry Chicken
1 godz.
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1 godz.
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Spicy Soy Sauce Chicken
30 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min