Urządzenia i Akcesoria
Spicy Black Pepper Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
chicken wings (approx. 6-8 chicken wings), halved at joint600 g
-
light soy sauce20 g
-
dark soy sauce20 g
-
oyster sauce50 g
-
sesame oil dark (roasted)10 g
-
black peppercorns dried (see tips)20 g
-
rock sugar10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)2 tbsp
-
cornflour (starch)2 tsp
-
yellow onions cut in slices60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1761 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1 godz.
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Fried Beehoon
20 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Lemon Chicken
25 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Braised Yee Mee
30 min