Urządzenia i Akcesoria
Kacangma (Motherwort Chicken)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
5 portions
Składniki
-
fresh ginger cut in slices100 g
-
toasted sesame oil30 g
-
kampung chicken (free-range chicken) whole legs, with skin and bone, cut in chunks (3 cm)800 g
-
motherwort (see tips)20 g
-
distilled rice wine100 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
124 mg
Białko
33 g
Kalorie
1261 kJ /
301 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry Chicken
1 godz.
Spicy Black Pepper Chicken
50 min
Mock Fin Soup
35 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 40 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1 godz. 10 min
Rice Wine Chicken
30 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Curry chicken
1 godz.
Sambal Tumis
1 godz. 10 min