Urządzenia i Akcesoria
Kacangma (Motherwort Chicken)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
5 portions
Składniki
-
fresh ginger cut in slices100 g
-
toasted sesame oil30 g
-
kampung chicken (free-range chicken) whole legs, with skin and bone, cut in chunks (3 cm)800 g
-
motherwort (see tips)20 g
-
distilled rice wine100 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
124 mg
Białko
33 g
Kalorie
1261 kJ /
301 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oil-free honey chicken wings
50 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
Curry Chicken
1 godz.
Braised Yee Mee
30 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Chicken Porridge
35 min