Kacangma (Motherwort Chicken)
TM6 TM5

Kacangma (Motherwort Chicken)

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 100 g fresh ginger, cut in slices
  • 30 g toasted sesame oil
  • 800 g kampung chicken (free-range chicken), whole legs, with skin and bone, cut in chunks (3 cm)
  • 20 g motherwort (see tips)
  • 100 g distilled rice wine
  • 200 g glutinous rice wine (huangjiu)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1261 kJ / 301 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
0 g
Sód
124 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy