Urządzenia i Akcesoria
Stir Fried Whole Fish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
fresh yellowtail fish (2 small sized fishes, approx. 18-20 cm length), gutted and descaled, cleaned and patted dry with kitchen towel500 g
-
salt2 tsp
-
100 g mirinChinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)100 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar15 g
-
dark sesame oil roasted25 g
-
fresh ginger slices15 g
-
spring onions chopped2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2877 mg
Białko
59 g
Kalorie
2466 kJ /
589 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Braised Yee Mee
30 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Chicken Porridge
35 min