Urządzenia i Akcesoria
Stir Fried Whole Fish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
fresh yellowtail fish (2 small sized fishes, approx. 18-20 cm length), gutted and descaled, cleaned and patted dry with kitchen towel500 g
-
salt2 tsp
-
100 g mirinChinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)100 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar15 g
-
dark sesame oil roasted25 g
-
fresh ginger slices15 g
-
spring onions chopped2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2877 mg
Białko
59 g
Kalorie
2466 kJ /
589 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger sesame oil chicken
25 min
Char Kway Teow
15 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Chicken Porridge
35 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min