Tagliolini con pesce spada alla mediterranea

Tagliolini con pesce spada alla mediterranea

4.3 141 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • spicchio di aglio
    1
  • filetti di acciuga sott'olio
    2
  • peperoncino rosso piccolo, senza semi
    1
  • di pomodori ciliegino a metà
    250 g
  • di tagliolini
    320 g
  • di filetti di pesce spada a cubetti (1-2 cm)
    250 g
  • di olive nere denocciolate a metà
    20 g
  • di capperi dissalati
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 457 kcal / 1912 kJ
Białko 24.6 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 64.8 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...