Pasta risottata con crema di spinaci e patate
TM6 TM5 TM31

Pasta risottata con crema di spinaci e patate

3.8 (88 ocen)

Składniki

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di cipolla
  • 400 g di patate, pelate e a tocchetti (1,5 cm)
  • 140 g di spinaci baby freschi
  • 700 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 320 g di pasta secca tipo mezzi rigatoni

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1919 kJ / 459.3 kcal
Białko
13.8 g
Węglowodany
82 g
Tłuszcz
10.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Błonnik
1.7 g
Sód
1027 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy