Urządzenia i Akcesoria
Penne and vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion (approx. 60 g), cut into halves½
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
bacon cut into pieces (1 cm) (optional)40 g
-
water800 g
-
salt1 ½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
eggplant cut into cubes (1 cm)100 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)100 g
-
carrots cut into cubes (1 cm)100 g
-
cherry tomatoes cut into quarters100 g
-
penne pasta350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1079.8 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
1743.8 kJ /
415 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
64.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Pasta with tuna
30 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Potato cakes
45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Chorizo and bean winter warmer
1 godz. 30 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 godz. 10 min
Potato bake
1 godz. 35 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min