![Plumcake pesche e farro con latte di soia Plumcake pesche e farro con latte di soia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3BDAA350-5063-44FA-8809-FEBFC7CA3714/Derivates/737D66A0-0A2A-4066-AAAB-91938795E2C1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di zucchero di canna
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 100 g di farina
- 100 g di farina di farro
- 4 uova
- 120 g di olio di semi di arachidi
- 150 g di bevanda a base di soia
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 120 g di pesche, sbucciate e a dadini
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 37.7 g
- Tłuszcz
- 12.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Plumcake integrale noci e cocco
55min
Plumcake ricotta, caffè e cioccolato
1 Std. 30 Min
Muffin noci e mele renette
50 Min
Muffin alle mandorle
40 Min
Plumcake con farina di riso
50 Min
Muffin all'amaretto
30 Min
Torta di segale con mele e nocciole
1 Std.
Torta integrale di mele
45 Min
Torta di mele, cannella e mandorle
1 Std. 30 Min
Torta al cocco
1 Std.
Torta alle mandorle e carote
1 Std. 5 Min
Torta di carote e nocciole alla farina di farro
1 Std.