
Urządzenia i Akcesoria
Plumcake pesche e farro con latte di soia
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 porzioni
Składniki
-
di zucchero di canna200 g
-
limone preferibilmente biologico, la scorza1
-
di farina100 g
-
di farina di farro100 g
-
uova4
-
di olio di semi di arachidi120 g
-
di bevanda a base di soia150 g
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
-
di pesche sbucciate e a dadini120 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
278 kcal /
1163 kJ
Białko
5.7 g
Tłuszcz
12.6 g
Węglowodany
37.7 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte di casa
60 Przepisów
Włochy
Włochy