![Salsa ai capperi Salsa ai capperi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/984206f9-6514-4174-b98b-828626cd84f7/Derivates/0b0eec2f-e39e-4fb0-baee-8fa7cb403238.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiai di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 50.1 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse speziata
10min
Salsa alla reggiana
15 Min
Salsa turca
10min
Salatini alla curcuma e salsa al tonno
1 Std. 10 Min
Salsa ai porri caramellati
30 Min
Tapenade al tonno
10min
Salsa selinuntina
15 Min
Composta di pomodori e capperi
1u.
Salsa di cipolle rosse e mele
40 Min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Bruschette saporite
40 Min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min