Urządzenia i Akcesoria
Salsa ai capperi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
50 g di capperi sott'aceto scolati
-
1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
3 cucchiai di acqua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
1.7 g
Kalorie
1933 kJ /
462 kcal
Tłuszcz
50.1 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Classiche italiane
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Mousse speziata
10min
Salsa di cipolle e mele
30min
Pere, formaggio e miele
15min
Pesto di mandorle
10min
Salsa turca
10min
Cipolle ripiene di verdure
1h 20min
Salsa selinuntina
15min
Crostini con crema di nocciole e funghi
40min
Zucchine piccanti
55min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2h
Pesto di prezzemolo
10min
Salsa verde "Bagnet"
15min