Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiai di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 50.1 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di porri
40 min
Crema spalmabile di funghi
35 Min
Cipollata
1h
Salsa al sedano (vegan)
15 Min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 min
Salsa selinuntina
15 Min
Salsa turca
10 Min
Aroma di capperi
4j 10 menit
Agliata verde
15 Min
Patè al formaggio di capra
10 Min
Salsa piccante allo zenzero
30 Min
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min